ContactformulierHome
  
  
  
Van der Heiden Projectzonwering BV
Zuideinde 52
2991 LK Barendrecht
Postbus 300
2990 AH Barendrecht

Telefoon: +31 180 614711
Fax: +31 180 619735
Rolluiken particulier

Voorzetrolluiken:

Voorzetrolluiken met lamellen in aluminium of staal geïsoleerd of in PVC. Een geperfectioneerde techniek voor een gemakkelijke montage achteraf. Functioneel en een mooie vormgeving. Een mooie afgeschuinde kast voor een betere lichtinval of een elegante afgeronde kast voor een moderne woonstijl. Volledig verduisterd of toch nog een beetje lichtinval. U beslist zelf.


Inbouwrolluiken:

Rolluiken kunnen ook ingebouwd worden bij nieuwbouw woningen, met of zonder ingebouwde dubbelwandige PVC kast. Ook bij renovatie kan gekozen worden voor een opbouwkast bovenop het raam. Voor de lamellen kunt u kiezen uit geïsoleerde aluminium of stalen lamellen, ook PVC is mogelijk.


Rolpoorten:

Voor grotere openingen of garagedeuren kunt u gebruik maken van de sterke 55 mm of 77 mm lamellen. Deze bestaan in geïsoleerd aluminium en staal. De montage gebeurt achteraf of wordt meteen ingebouwd. Elektrische bediening is hier aanbevolen, met of zonder afstandsbediening.


Automatisering:

Samen met Somfy kunt u uw leef- en wooncomfort aanzienlijk verhogen. Elektrische bediening bespaart u tijd en energie. Afstandsbediening en groepsbesturing, zonbesturing en windbeveiliging, draadloos indien gewenst, een probleemloze en veilige werking jarenlang gegarandeerd.
 
  Waarom een rolluik? 6 redenen:


Inbraakwerend (vertragend)


Geluidsisolatie


Bescherming tegen warmte en koude


Bescherming tegen wind en sneeuw


Zonwering


InkijkweringDealerschap

Van der Heiden zonwering is een gerenomeerd dealer van een aantal A-fabrikanten op het gebied van binnenzonwering. Hieronder kunt u middels een muisklik de site van deze fabrikanten bereiken

  Waarom een  rolluik? 4 goede redenen:

Comfort
Van der Heiden staat synoniem voor comfort en creativiteit. Functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Het onderhoud is uiterst eenvoudig.
Van der Heiden rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.

Volledig gamma
Het ongeëvenaarde scala aan mogelijkheden maakt van Van der Heiden het ideale kwaliteitsproduct om uw woning stijlvol af te werken, te beschermen of te isoleren. Er wordt tot in de kleinste details rekening gehouden met de variëteit aan smaken, wensen, voorkeuren en behoeften van de klant.


Kwaliteit
In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Verano haar rolluiken continu en past deze aan de wensen en noden van de consument aan. Elk rolluik is het resultaat van technische deskundigheid, gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving.
Dankzij solide constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben alle Van der Heiden rolluiken een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid.
.

Maatwerk
Van der Heiden staat tevens voor maatwerk. Rolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Per situatie wordt met de klant gezocht naar de meest geschikte en meest harmonieuze uitvoering. De wensen en de smaak van de klant blijven in dit alles centraal staan.

Dealerschap

Van der Heiden zonwering is een gerenomeerd dealer van een aantal A-fabrikanten op het gebied van rolluiken. Hieronder kunt u middels een muisklik de site van deze fabrikanten bereiken.

                                                                                 ROMA Rolluiken Raffstore Garagendeuren

 

 

PrintPrint
 
© 2005 Van der Heiden Projectzonwering BV
Privacy StatementDisclaimerPowered by Negeso ®Powered by Negeso ®