ContactformulierHome
  
  
  
Van der Heiden Projectzonwering BV
Zuideinde 52
2991 LK Barendrecht
Postbus 300
2990 AH Barendrecht

Telefoon: +31 180 614711
Fax: +31 180 619735
service aanpak

Service

 

Dienstverlening en service staan hoog in het vaandel bij Van der Heiden projectzonwering B.V.. Al onze monteurs zijn opgeleid om storingen te verhelpen en bij schades de zonwering te repareren. De doelstelling van onze serviceafdeling om de eerstelijns hulp dezelfde dag uit te voeren. Door de eigen productie is het mogelijk om de reparatie onderdelen op korte termijn te maken. Door de jarenlange ervaring van onze organisatie is het niet alleen mogelijk om service te verlenen aan zonwering van Van der Heiden Projectzonwering, maar ook aan zonwering van andere merken. Veel onderdelen van diverse andere merken zijn standaard op voorraad bij Van der Heiden Projectzonwering.

 

Totaalleverancier:

 

In combinatie met het jaarlijks onderhoud heeft Van der Heiden verschillende service contracten.

 

 

Het preventieve periodieke onderhoud:

 

De frequentie van het onderhoud is aan u. Van der Heiden kan voor u de planning overnemen , zodat wij u benaderen op de afgesproken tijden. Het een en ander kan worden vastgelegd in het servicecontract.

 

Van der Heiden zonwering service systeem:

 

Het ZSS is een contract welke u kunt vastleggen voor 2, 5 en 10 jaar. Voor de jaarlijkse vastgestelde prijs (slechts alleen bijgesteld met de inflatiecorrectie) wordt u zonwering jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden. Kleine verbruiksartikelen zijn in de prijs inbegrepen. Indien u schade of storing heeft en een ZSS-contract heeft kan Van der Heiden snel en vakkundig reageren. Uw gegevens zijn bekend en de monteur kan direct de juiste materialen meenemen. Bij storingen en schades wordt het uurtarief van montage berekend i.p.v. de tarieven van service welke aan u worden doorberekend zonder ZSS contract. Dit levert u een besparing op van ca. 25%.

 

Het plus systeem ZSS+:

 

Het plussysteem is een extra service boven op het servicecontract. Wij bieden middels deze extra service verschillende voordelen en zekerheden:

 

  • 24 uur per dag bereikbaar voor storingen en schades;
  • Overdag een responstijd van maximaal 4 uur;
  • ’s Avonds en ’s nachts een responstijd van 2 uur;
  • In het weekend maximaal een responstijd van maximaal 3 uur;
  • Er worden geen voorrijkosten berekend;
  • 10% korting op materialen;
  • Geen weekend- en nachttarieven

 

Voorwaarden:

 

Het ZSS en ZSS+ kunnen alleen worden afgesloten op zonwering van Van der Heiden en van andere merken nadat het eerste onderhoud is uitgevoerd en de zonwering in een redelijke tot voldoende staat verkeren

 

 

 

PrintPrint
 
© 2005 Van der Heiden Projectzonwering BV
Privacy StatementDisclaimerPowered by Negeso ®Powered by Negeso ®